Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ: Aeroplanes, flight and Pioneers ,The Earth and the Planets

 Ο καλός μας συνάδελφος Κυριάκος Μανώλης, εγκαινιάζοντας το ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΣΕΝΑΡΙΩΝ/ ΣΧΕΔΙΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ, μας εμπιστεύτηκε το υλικό του.
Με την άδειά του το αναρτώ στο ιστολόγιο μας ώστε να είναι στην διάθεση όλων μας να το χρησιμοποιήσουμε (στο σύνολό του ή μέρη του). Είμαι σίγουρη πως θα το διαχειριστείτε με σεβασμό στον κόπο του συναδέλφου και η όποια αντροφοδότηση /ερώτημα/παρατήρηση θα εκφραστεί στο πλαίσιο των αρχών της επιστήμης που υπηρετούμε.
                                                   Ευχαριστούμε πολύ Κυριάκο!
Περιμένουμε κι άλλους να ακολουθήσουν!

Σημείωση: Στο συγκεκριμένο υλικό, αλλά και σε όσα σενάρια/σχέδια μαθήματος θα αναρτήσουμε στο μέλλον, έχω επιλέξει να μην παρεμβαίνω από την στιγμή που έχουν αναρτηθεί.  Η ανατροφοδότηση εκ μέρους μου -εάν μου ζητηθεί από την/τον εκπαιδευτικό  ή εάν για κάποιον λόγο είναι απαραίτητη- θα γίνεται εκ των προτέρων και σε εμπιστευτικό πλάισιο.
Επίσης, όλα τα σχόλια σε αυτό τον ιστότοπο αλλά και στην ομάδα του facebook τα διαχειρίζομαι αυτοπροσώπως πριν αναρτηθούν.
Τέλος, το όνομα της/του συγγραφέα θα αναφέρεται μόνο με την άδειά σας. 
 Επομένως, έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ώστε να νιώσετε ασφαλής και να νας εμπιστευθείτε το υλικό σας.
Ευχαριστώ!

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ06 ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛ/ΣΟΥ

Παρακαλώ όσες-οι εκπαιδευτικοί ΠΕ06 (Αγγλικών) διαθέτετε κάποια εξειδίκευση  (Διδακτορικό/ Μεταπτυχιακό/ Επιμορφωτικά σεμινάρια) ή έχετε εμπειρία σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα και επιθυμείτε να συνεργαστούμε σε μελλοντικές επιμορφωτικές συναντήσεις να δηλώσετε τα στοιχεία σας σε αυτή τη φόρμα. Τα στοιχεία αυτά που θα είναι εμπιστευτικά και απόρρητα, θα χρησιμοποιηθούν με την έγκρισή σας από εμένα για τον συγκεκριμένο σκοπό και μόνο.
Ευχαριστώ για την συνεργασία,
Δρ. Ουρανία Σαρρή
ΣΕΕ ΠΕ06

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΔΩ