Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

UPDATE! LET'S SAVE AND SHARE OUR WORK.


Βλέποντας όλον αυτόν τον καιρό την υπέροχη δουλειά που κάνετε ως δημιουργοί υλικού μέσα από τα  εργαλεία που γνωρίσατε κάτω από την δυσάρεστη κατάσταση του lockdown, σκέφτομαι πώς να διασώσουμε όλα αυτά που έχουμε δημιουργήσει.  
Όταν δημιούργήσαμε το ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ στόχος μας ήταν να βοηθήσουμε τους/τις συναδέλφους που δεν διέθεταν την γνώση της τεχνολογίας αλλά και γενικότερα να εμπλουτίσουμε το υλικό μέσω από τον διαμοιρασμό των ιδεών και τεχνικών.
Τώρα όμως ο στόχος είναι να συγκεντρώσουμε όλη αυτή τη δουλειά που έγινε καθώς γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να ανατρέχετε κάθε φορά σε κάτι που είχατε δει και προσπαθέιτε να το ανακτήσετε μέσα από τους συνδέσμους σας.
Για να κάνω τα πράγματα ευκολότερα και έπειτα από δική σας παρότρυνση, δημιούργησα αυτό το διαμοιραζόμενο έγγραφο στο οποίο σας καλώ να συνεργαστούμε. Μπορείτε να προσθέσετε τις δραστηριότητες που φτιάξατε προσθέτοντας μόνοι σας τις πληροφορίες που εσείς θεωρείτε πως χρειάζονται χωρίς να χρειάζεται να έχετε ανοιχτές ηλεκτρονικές τάξεις.
Δείτε το έγγραφο, επεξεργαστείτε το (μπορείτε να αλλάξετε την μορφή αν θέλετε ή να προτείνετε αλλάγες, νέα πεδία κτλ.) και προσθέστε τις δραστηριότητες που έχετε φτιάξει με εργαλέια όπως learningapps, thinglink κτλ. 
Δεν χρειάζεται να ξαναστείλετε τους συνδέσμους που ήδη έχουμε αναρτήσει στο ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ .
Θα προσθέσω στη συνέχεια αυτό τον σύνδεσμο/έγγραφο στο ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ώστε να είναι όλη μας η δουλειά συγκεντρωμένη. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΔΩ

Επειδή πιστεύω πως όλη η κατάσταση που ζήσαμε αλλά κυρίως ο τρόπος που ανταποκριθήκαμε ως κλάδος πρέπει να καταγραφεί, θα επικοινωνήσω μαζί σας εκ νέου με ένα  ανώνυμο ερωτηματολόγιο ώστε να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα στοιχεία και οι προβληματισμοί που θα καθορίσουν τον σχεδιασμό της διδασκαλίας μας στο μέλλον. 

Σας  ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συνεργασία.