Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Πρόσκληση σε επιμορφωτική τηλεδιάσκεψη εκπαιδευτικών ΠΕ06 (Αγγλικών) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

 


 Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ06 του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πελοποννήσου Δρ. Ουρανία Σαρρή έχει προγραμματίσει επιμορφωτική τηλεδιάσκεψη για τους/τις  εκπαιδευτικούς ΠΕ06  (Αγγλικών) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες  περιοχής ευθύνης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

                                

Η τηλεδιάσκεψη με θέμα «Η Διαφοροποίηση της διδασκαλίας ως μέθοδος συμπερίληψης σε ένα σχολείο για όλους» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 και ώρα 5:30 μ.μ. – 7:30 μ.μ. στην πλατφόρμα Webex, στον ακόλουθο σύνδεσμο:

 

https://minedu-primary2.webex.com/meet/raniasarri

 

Στην επιμορφωτική τηλεδιάσκεψη συμμετέχει ως εισηγήτρια η κ. Αρχοντία Μαντζαρίδου: Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου στο 6ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής,  Συνεργάτρια στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του ΕΑΠ "Εκπαίδευση και Τεχνολογίες σε συστήματα εξ Αποστάσεως Διδασκαλίας και Μάθησης" και Εμπειρογνώμονας στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής για τη Διαφοροποιημένη Διδασκαλία.

Στην εισήγησή της θα παρουσιαστούν τεχνικές και εργαλεία που μπορούν να προσαρμοστούν στην ετοιμότητα και τις ανάγκες όλων των μαθητών ώστε να τους εμπλέξουν στην εκπαιδευτική διαδικασία και να κινητοποιήσουν το ενδιαφέρον τους.