Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΛΩΣΣΩΝ

         To Κέντρο Αριστείας «Πολυγλωσσία και τη Γλωσσική Πολιτική» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) οργανώνει εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών 2021» .

Η Διαδικτυακή Ημερίδα, Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021, 10:00-13:30, απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς, αλλά ειδικότερα σε εσάς που ασχολείστε με τη διδασκαλία της ξένης γλώσσας, ώστε να ενημερωθείτε για τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές δράσεις του Κέντρου.

Στην Ημερίδα θα υπάρξει η δυνατότητα να εγγραφούμε στο Μητρώο «Εκπαιδευτικοί για την Πολυγλωσσία» του ηλεκτρονικού αποθετηρίου του Κέντρου Αριστείας του ΕΚΠΑ, καθώς και να ανταποκριθούμε στη δημόσια διαβούλευση που έχει προκηρύξει η Μονάδα «Σχολεία και Πολυγλωσσία» της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Πολιτισμού της Κομισιόν, στο πλαίσιο του έργου της «Οι δρόμοι που οδηγούν στην σχολική επιτυχία». 

Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε  να συμμετάσχετε, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στη Γραμματεία του Κέντρου (cem.nkua@gmail.com) ώστε να σας αποσταλεί ο σχετικός σύνδεσμος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου