Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ "ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΘΔΔ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ"



Κατά την  επιμορφωτική συνάντηση είχαμε την ευκαιρία να επεξεργαστούμε τα αποτελέσματα από το ερωτηματολόγιο ανατροφοδότησης σχετικά με την ΤΘΔΔ από τους/τις εκπαιδευτικούς των δύο ΠΕ.Κ.Ε.Σ., Πελοποννήσου και Δυτ. Ελλάδας .

Στη συνέχεια, η κα Λιόντου, επόπτρια της δράσης για το μάθημα των Αγγλικών, μας ενημέρωσε για το θεσμικό πλαίσιο, την τρέχουσα κατάσταση της ΤΘΔΔ και την εξέλιξη ως το τέλος Μαρτίου (οπότε και θα σταματήσει η ανάρτηση των θεμάτων), τη διαδικασία επεξεργασίας των θεμάτων πριν αναρτηθούν ενώ δόθηκαν οδηγίες τόσο για τη συγγραφή θεμάτων όσο και την αξιοποίησή τους στο μάθημα. 

Καθώς τα θέματα στην ΤΘΔΔ συνεχώς αναθεωρούνται (με βάση την ανατροφοδότηση των εκπαιδευτικών που τα χρησιμοποιούν στο μάθημά τους) και ανανεώνονται, παρακαλείσθε να μην κατεβάζετε πακέτα θεμάτων γιατί ίσως έτσι δεν θα έχετε την τελευταία έκδοσή τους. Επίσης αν μπείτε στην τράπεζα με τους κωδικούς του ΙΕΠ (παίρνετε κωδικούς εισόδου απο το μητρώο εκτός αν έχετε από κάποια επιμόρφωση του ΙΕΠ) επιλέγοντας ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΩ ΘΕΜΑΤΑ  -  κάνετε login μέσω μητρώου - ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ, μπορείτε να κατεβάζετε τα θέματα σε μορφή WORD και να κάνετε τροποποιήσεις.

Εκ μέρους της κας Λιόντου, του κου Σκιαδά αλλά και εγώ προσωπικά σας ευχαριστώ όχι μόνο για τη συμμετοχή σας αλλά και για τα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από το ερωτηματολόγιο και τις ερωτήσεις σας αφού από αυτά προκύπτουν χρήσιμα στοιχεία που θα ληφθούν υπόψιν από την κα Λιόντου ώστε να βελτιοποιηθεί η ΤΘΔΔ για το μάθημά μας.

 Για όσους/ες δεν μπορέσατε να παρακολουθήσετε την τηλεδιάσκεψη την Παρασκευή 18-2-22, έχει αναρτηθεί το υλικό ώστε να το μελετήσετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Παρακαλώ όσους /ες παρατηρούν προβλήματα ή τυχόν λάθη στα θέματα είτε να ακολουθούν τη διαδικασία υποβολής σχολίου στην πλατφόρμα της ΤΘΔΔ  ή, αν αυτό σας δυκολεύει, να στέλνετε τις παρατηρήσεις σας προκειμένου να διορθωθούν/βελτιωθούν τα θέματα σε εμένα μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο και εγώ με τη σειρά μου θα τα προωθήσω στην κα Λιόντου: 

Φόρμα υποβολής σχολίου/παρατήρησης στα θέματα Αγγλικών της ΤΘΔΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου