Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Δήλωση συμμετοχής εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ06 σε Επιμορφωτικό Πρόγραμμα 7 ωρών σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου


 Σε συνέχεια του εγγράφου με  θέμα: «Πρόσκληση για συμμετοχή εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ06 σε Επιμορφωτικό Πρόγραμμα 7 ωρών σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου» 25-01-2024 /Αρ. Πρωτ: 547/25-1-24,   καλούμε τις/τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς ΠΕ06 Π/θμιας Εκπ/σης να δηλώσουν τη συμμετοχή τους σε ένα από τα  δύο εργαστήρια που είναι διαθέσιμα για τον κλάδο τους.

Εισηγητής θα είναι ο κ. Παναγιώτης Τσιωτάκης,  Μέλος ΕΔΙΠ του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. 

Για τη συμμετοχή στα εργαστήρια θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στη φόρμα Google στον παρακάτω σύνδεσμο.

 https://forms.gle/vuu1XuXPVE8bV8LT6

 Στο εργαστήριο υπάρχουν σταθεροί υπολογιστές αλλά όποια ή όποιος εκπαιδευτικός επιθυμεί μπορεί να έχει μαζί του τον δικό του φορητό υπολογιστή.

Τα εργαστήρια θα διεξαχθούν στην Αίθουσα Εργαστηρίου, στον 2ο όροφο, στο κτίριο του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Δαμασκηνού & Κολοκοτρώνη στην Κόρινθο.

Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι προαιρετική.

Στο τέλος των εργαστηρίων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους/όλες τους/τις εκπαιδευτικούς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου